Bh4bh4thegkat Bh4bh4thegkat
  • 04-06-2021
  • English
contestada

Where does the Receiver live? (The Giver)

Respuesta :

tjocelyn251
tjocelyn251 tjocelyn251
  • 04-06-2021

Answer:

House of the Old

Explanation:

Summary. Jonas reports to the Annex of the House of the Old for his first day of training. An Attendant admits him to the Receiver's living area, which is locked to ensure the Receiver's privacy, even though no one else in the community locks their doors.

Answer Link

Otras preguntas

how to simplify 3(-4x + 5) -2 (-5x - 2)
Expand and simplify (4x+3)(2x-5)
Read Chapter 7 of NightWhich adjective best describes the atmosphere in this passage? Which excerpt from the passage best reveals this atmosphere? How does th
Which of the following was a characteristic of Gupta rule? A. extreme poverty B. lasting prosperity C. constant warfare D. unstable government
I need to show work...
Its all in the picture
Convert 11/4 to its equivalent mixed number
im just be straight with y'all im clueless with this stuff :(
Why was the War Production Board created? to draft soldiers to the war to help factories produce war goods to allow women to work in factories
As the required skills sets are basically the same between workers and all levels of managers, a carefully designed set of interview questions can effectively s