tarrickborner123 tarrickborner123
  • 02-12-2020
  • English
contestada

The passage suggest that violent conflict may be perceived by some as more effective than nonviolent resistance because

Respuesta :

annyksl
annyksl annyksl
  • 08-12-2020

Hello. You have not informed us which passage this question refers to, which makes it impossible for this question to be answered accurately.

However, many people believe that violent conflict is more effective than non-violent resistance, because violent conflict aims to exterminate the problem, while non-violent resistance aims to adapt and live with all elements of the universe despite the existence of the problem.

Answer Link
torimanzella torimanzella
  • 09-01-2021

Answer:

B

Explanation:

BBBBBBBBB

Answer Link

Otras preguntas

is it true the energy used for metabolic processes reduces the efficiency of secondary productivity
what are usually made of wax?
the English philosopher John Locke wrote that
"Elsie is making a quilt using quilt blocks like the one in the diagram. a. How many lines of symmetry are there? b. Does the quilt square have rotational sym
The qing hairstyle dictated for men....
26 foot long painting is how many yards long
Review &reviewImagine that you have a bag containing 10 marbles ofdifferent colors. You have drawn a marble, recorded itscolor, and replaced it fifty times,
A person holding a 30 kg box 1 m above the floor puts it down. How much work was done ? Remember , the force of an objects weight = mass times gravity A. 0.0j
What is the purpose of the lead paragraph in a news article?
Qual é a radical,vogal tematica e desidencia do verbo VER